A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт програми предметного тесту з педагогіки та психології ЄФВВ для вступу на здобуття ступеня магістра на основі НРК 6, НРК 7

Опубліковано 26 лютого 2024 року о 13:20


Міністерство освіти і науки України пропонує до громадського обговорення проєкт програми предметного тесту з педагогіки та психології єдиного фахового вступного випробування для вступу на здобуття ступеня магістра на основі НРК 6, НРК 7.

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія: вступники, здобувачі вищої освіти, заклади вищої освіти.

Можливі наслідки реалізації проєкту для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: задоволення права вступників на ознайомлення із програмою предметного тесту з педагогіки та психології єдиного фахового вступного випробування.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту приймаються до 12 березня 2024 року через гугл-форму. Контактна особа для надання консультацій: Світлана Дідусенко, тел. (044) 481- 32-37, [email protected].

Результати громадського обговорення проєкту будуть розміщені на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення.

Звіт за результатами громадського обговорення.