A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт Положення про переривання навчання здобувачами професійної (професійної-технічної) освіти та надання їм академічної відпустки

Опубліковано 03 березня 2023 року о 11:20


Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт Положення про переривання навчання здобувачами професійної (професійної-технічної) освіти та надання їм академічної відпустки, яке розроблено з метою дотримання прав здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти на навчання незалежно від місця їх проживання (перебування) на час воєнного стану, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану (особливий період).

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Відповідно до статті 571 Закону України «Про освіту» здобувачам освіти гарантована організація освітнього процесу в дистанційній формі або в будь-якій іншій формі, що є найбільш для них безпечною.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту положення приймаються до 17 березня 2023 року у письмовій формі на електронну адресу: [email protected]. Контактна особа: Вікторія Карбишева.

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України в період з 18 по 31 березня 2023 року.

Звіт за результатами громадського обговорення.