A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Міністерство освіти і науки поглиблює співпрацю із соціальними партнерами

Опубліковано 04 жовтня 2022 року о 09:30


Міністерство освіти і науки України повідомило Національну службу посередництва і примирення, Національну тристоронню соціально-економічну раду, Спільний представницький орган репрезентативних всеукраїнських об'єднань профспілок на національному рівні та Спільний представницький орган сторони роботодавців на національному рівні про ініціативу щодо створення Галузевої тристоронньої соціально-економічної ради при Міністерстві освіти і науки України.

Ініціатива сформульована за підсумками засідань Робочої групи при Міністерстві освіти і науки України, до складу якої увійшли представники Міністерства, організацій профспілок та організацій роботодавців, а також експерти з питань соціального діалогу.

Відповідно до пункту другого статті 15 Закону України «Про соціальний діалог в Україні» рішення про утворення галузевої (міжгалузевої) ради та кількість її членів приймається сторонами соціального діалогу.

У зв’язку з цим Міністерство звертається до репрезентативних організацій профспілок та репрезентативних організацій роботодавців з пропозицією про проведення переговорів щодо утворення Галузевої тристоронньої соціально-економічної ради при Міністерстві освіти і науки України.

Контактні дані відповідальної посадової особи: Ольга Кононенко, начальник відділу планування, зв’язків з громадськістю та доступу до публічної інформації директорату європейської інтеграції, бюджетування та узгодження політик МОН, тел. (044) 481 32 75, електронна пошта [email protected]. Про бажання взяти участь у переговорах пропонуємо повідомити Міністерство не пізніше 01 листопада 2022 року.

Нагадаємо, Уряд підтримав ініціативу МОН щодо можливості задоволення потреб освіти і науки в межах «UNITED 24».