A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Лише претенденти на посаду голови або заступника НАЗЯВО мають підтверджувати готовність працювати в агентстві за основним місцем - роз'яснення МОН

Опубліковано 19 жовтня 2018 року о 15:20

Кандидати у члени Національного агентства з забезпечення якості вищої освіти мають підтверджувати готовність працювати в агентстві як за основним місцем роботи лише якщо претендують на посаду голови або одного з заступників.

Відповідне роз'яснення надає МОН України через численні запити до Міністерства та конкурсної комісії щодо зазначення у представлених на конкурс документах «можливості працювати у Національному агентстві за основним місцем роботи». 

Отже, відповідно до чинного Статуту на постійній основі у Нацагентстві працюють лише голова та його заступники. Тобто, підтверджувати готовність працювати за основним місцем роботи в агентстві мають ті претенденти, які хочуть бути обраними головою або одним із заступників голови.

Ця інформація є уточнючою і не зменшує шанси претендента бути обраним конкурсною комісією. Оскільки загальне число членів Нацагентства становить 23 особи, очевидно, що абсолютна більшість їх працюватиме не за основним місцем роботи, а на основі інших форм договірних зобов’язань.

Нагадуємо, що 1 жовтня почався прийом документів на конкурс у Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти. Податися можна до 31 жовтня 2018 року.