A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

9 вересня – семінар «Фітнес на захисті фізичного і психічного здоров’я під час війни»

Опубліковано 08 вересня 2022 року о 10:05


Завтра, 9 вересня 2022 року, відбудеться Міжнародний семінар «Фітнес на захисті фізичного і психічного здоров’я під час війни» за участю представників Європейської асоціації здоров’я та фітнесу «EuropeActive», європейського реєстру фітнес-інструкторів «EREPS», провідних українських та європейських учених, фахівців оздоровчої сфери.

На заході розглянуть такі теми:

  • вплив фізичної бездіяльності на здоров’я жінок та дівчат;
  • створення програм фізичної активності та розроблення стратегій, які мотивуватимуть жінок та дівчат займатися спортом під час війни;
  • відкриття європейського реєстру фахівців із фітнесу «EREPS» для України та стандартів професійної підготовки фахівців оздоровчої сфери «EuropeActive»;
  • презентація програми з мілітарі-фітнесу «Струм»;
  • проведення європейського заходу «Be Active Day» в Україні, знайомство з програмою активностей;
  • презентація проєкту «Be Active for Peace».

Початок об 11:00.

Попередня реєстрація учасників – обов’язкова. На вказану електронну адресу буде надіслано посилання для під‘єднання. У межах проведення заходу передбачене підвищення кваліфікації освітян з отриманням електронних сертифікатів, що це засвідчують.

До участі запрошуються викладачі фізичного виховання і спорту закладів вищої, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти, вчителі фізичної культури ЗЗСО, тренери та інструктори з оздоровчої фізичної культури і фітнесу та інші зацікавлені особи.

Організаторами заходу є Спортивний комітет України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Всеукраїнський центр здоров’я населення «Спорт для всіх», Комітет з фізичного виховання та спорту МОН, ГО «UkraineActive».