A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

1 червня відбудуться форум лідерів учнівського самоврядування «Ми – лідери, наш голос важливий!» та фестиваль-конкурс духових оркестрів «Армія дітям»

Опубліковано 31 травня 2021 року о 17:56


У вівторок, 1 червня 2021 року, у форматі офлайн/онлайн відбудеться Всеукраїнський форум лідерів учнівського самоврядування «Ми – лідери, наш голос важливий!». Захід проводить Український державний центр позашкільної освіти з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Також 1 червня УДЦПО проведе Всеукраїнський фестиваль-конкурс духових оркестрів «Армія дітям».

Участь у заході візьмуть 450 лідерів учнівського самоврядування закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Представники обласних рад учнівського самоврядування – у форматі онлайн, а також 20 представників Київської, Черкаської і Чернігівської областей – у форматі офлайн в приміщенні УДЦПО.

До участі в заході запрошений Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, під час дискусії з яким будуть розглянуті питання безпечного освітнього середовища, здорового харчування в закладах освіти, психологічного комфорту та профільної школи.

Крім того, представники молодіжних і громадських організацій обговорять нагальні питання розвитку молодіжного лідерства.

Також, 1 червня УДЦПО також проведе Всеукраїнський фестиваль-конкурс духових оркестрів «Армія дітям».

Участь у ньому візьмуть 450 вихованців колективів духового жанру, які у форматі ZOOM презентуватимуть свої творчі здобутки. Співорганізаторами заходу є Військово-музичне управління Збройних Сил України та ГОВО «Коло. Медіа», які багато років опікуються вихованцями закладів позашкільної освіти, що займаються духової музикою.

Отримані відеофайли будуть оприлюднені на YouTube-каналі УДЦПО.