A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Завершився етап висунення кандидатур на конкурс обрання членів Наукового комітету Нацради з питань розвитку науки і технологій

Опубліковано 25 березня 2019 року о 18:43

14 березня 2019 року о 23 год. 59 хв. завершився етап висунення кандидатур на конкурс щодо обрання членів Наукового комітету Національної ради з питань розвитку науки і технологій, метою якого є обрання на строк повноважень 4 роки 12 членів Наукового комітету замість тих, чиї повноваження закінчуються 09.08.2019 та визначення 10 нових осіб з метою забезпечення у період між проведенням конкурсів заміщення членів Наукового комітету, які достроково припинили свої повноваження, на заміну тих, що були обрані до складу резерву 30 травня 2017 року.

Відповідно до пункту 22 Положення про конкурс щодо обрання членів Наукового комітету Національної ради України з питань розвитку науки і технологій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 р. № 1042 (далі – Положення), Ідентифікаційним комітетом з питань науки сформовано перелік кандидатів, які були висунуті та подали заяву із згодою на участь у конкурсі, та список осіб, які подали документи з порушенням Вимог щодо заповнення та оформлення документів щодо кандидата у члени Наукового комітету Національної ради України з питань розвитку науки і технологій.

Відповідно до пункту 23 Положення протягом двох тижнів з дня оприлюднення переліку кандидатів, які були висунуті і подали заявку із згодою на участь у конкурсі, наукова спільнота може надавати відгуки щодо цих кандидатів.

Перелік кандидатів розміщено на офіційному сайті « http://identcom.kyiv.ua», розділ «Перейти до коментарів».

Відгуки не підписані автором (авторами), а також такі, щодо яких неможливо встановити авторство, вважаються анонімними і врахуванню не підлягають.

Максимальний розмір коментарів не має перевищувати 1024 символи.