A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Завершилася реєстрація на сертифікацію вчителів

Опубліковано 01 лютого 2024 року о 14:10


З 15 до 30 січня тривала реєстрація для участі в сертифікації педагогічних працівників 2024 року. За цей час сервісом скористалися 4053 користувачі.

Важливо, що для успішної реєстрації та подальшої участі в сертифікації кандидати мали вчасно надіслати документи до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Дату їхнього подання визначають за відбитком штемпеля відправлення на поштовому конверті. Регіональні центри опрацьовують реєстраційні документи протягом десяти календарних днів із моменту їхнього одержання.

Нині регіональні центри вже опрацювали всі отримані реєстраційні документи й підготували реєстраційні повідомлення в кількості:

  • 1239 — для вчителів початкових класів;
  • 501 — для вчителів української мови й літератури;
  • 423 — для вчителів математики;
  • 411 — для вчителів історії та громадянських дисциплін.

Для них на сайті УЦОЯО створено кабінети учасників сертифікації. Увійти в них можна за логіном і PIN-кодом, які вказано в реєстраційному повідомленні. Їх надішлють за результатами оброблення документів на зазначену в реєстраційній картці-заяві адресу.

Отримати дані для входу також можна через спеціальний сервіс на сайті УЦОЯО. Для цього необхідно ввести номер реєстраційної картки-заяви й перевірити, на якому етапі опрацювання реєстраційні документи, а в разі успішної реєстрації — отримати дані для входу.