A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Як безпечно використовувати онлайн-платформи у навчанні: зустріч із кіберполіцією

Опубліковано 05 вересня 2023 року о 16:20


Під час онлайн-навчання і учні, і вчителі активно використовують такі платформи як Zoom, Google Classroom, Google Meet або Mіcrosoft Teams для оптимізації роботи. Проте якщо не дотримуватися правил безпечного використання цих програм, можна натрапити на випадки несанкціонованого втручання у освітній процес як зловмисників, так і членів російських хакерських угрупувань. Такі випадки ускладнюють здобуття якісних знань, зривають процес навчання та унеможливлюють використання повного потенціалу онлайн-платформ.

6 вересня 2023 року о 14.00 на сторінці МОН у Facebook відбудеться трансляція зустрічі з фахівцями Департаменту кіберполіції Національної поліції України з питань безпечного використання онлайн-платформ в освітньому процесі.

А якщо ви стикаєтеся з хакерськими втручаннями під час навчання, необхідно звертатися до кіберполіції. Телефонуйте на гарячу лінію: 0 800 505 170, або заповнюйте електронну форму за посиланням.

Кіберполіціянти готові реагувати на усі інциденти, пов’язані з несанкціонованим утручанням в інформаційно-комунікаційні системи та мережі закладів освіти. Разом ми формуємо безпечний освітній простір!