A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Відзначено найактивніших учасників інноваційного математичного проєкту

Опубліковано 24 квітня 2023 року о 16:55


За участю міністра освіти і науки України Оксена Лісового відбулося урочисте нагородження переможців проєкту PlayMath та вручення подарунків для активних учасників. Захід відбувся в Unit.city 20 квітня 2023 року.

«Хочу привітати кожну дитину, яка взяла участь у проєкті та здобула нові знання, друзів та цікавий досвід. Переконаний, що цей досвід обов’язково стане вам у пригоді. І це не тільки про математичні формули, які ви вивчили під час проєкту, це про новий підхід до навчання, який ви мали можливість відчути, – ефективний та цікавий», – зазначив Оксен Лісовий.

PlayMath – проєкт для учнів 5-9 класів, який надав можливість дітям з України і тимчасово переміщеним в інші країни безкоштовно та в сучасному інтерактивному форматі вивчати математику. Програма курсів відповідає чинній українській шкільній програмі, а проєкт вдалося реалізувати за підтримки Мінцифри, МОН, а також партнерів – мережі магазинів іграшок «Антошка», Huawei та USF.

Головною метою проєкту є надання учням можливості вивчати математику за сучасними методиками, а також допомогти зрозуміти – навчання може бути цікавим та захоплювальним. Адже математичні курси на платформі «GIOS» містять гейміфікацію, яскраві інтерактивні відеолекції та тести.

Найкращі 10 учнів отримали планшети Huawei та 50 учасників – сертифікати «Антошка».

Діти з рідними приїхали з різних куточків України, аби отримати подарунки. Захід зібрав також учителів та директорів шкіл для вручення подяк за активну участь в інноваційному проєкті PlayMath від МОН та платформи «GIOS».

Захід урочисто відкрила засновниця платформи «GIOS» Наталія Лимонова.

Привітали учасників також Павло Карташов – директор Українського фонду стартапів та Аліна Севастюк – представниця Huawei.

Платформа «GIOS» вкотре доводить, що якісна освіта може бути доступною для учнів та шкіл як зі всієї України, так і закордоном.

Нагадаємо, відбулася Міжнародна конференція, присвячена розвитку STEAM-освіти в умовах євроінтеграції.