A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Відбудеться онлайн лекція директора з питань освіти та компетенцій Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР)

Опубліковано 27 вересня 2023 року о 14:20


На міжнародній освітній платформі Ukraine Global Faculty відбудеться онлайн-лекція директора з питань освіти та компетенцій Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР), почесного професора Гейдельберзького університету Andreas Schleicher «Measuring education beyond academic learning».

Дата та час: 03 жовтня о 19:00

У межах провадження програми PISA, ОЕСР має багаторічний досвід розроблення та впровадження глобальних показників академічної успішності учнів. ОЕСР вперше пропонує міжнародне порівняльне оцінювання соціальних та емоційних навичок, яке доповнює наявну систему у сфері оцінювання освіти. Всім відомо, що сьогодні роботодавці високо цінують вищезазначені навички і багато освітніх систем прагнуть зробити їх пріоритетними.

Які ж навички є пріоритетними та найбільш цінними для роботодавців? Результати проведених опитувань та досліджень показали низку якостей, які є дуже важливими для успіху на ринку праці та в суспільстві, зокрема - це відкритість (включаючи допитливість і креативність), продуктивність (включаючи відповідальність, самоконтроль і наполегливість), комунікабельність і рішучість, уміння працювати в команді, а також стресостійкість і емоційний контроль. На цій лекції ми проаналізуємо ці навички та спробуємо їх виміряти.

Запрошуємо взяти участь. Реєструйтесь.

Після закінчення живої трансляції лекції ви самостійно зможете згенерувати сертифікат про участь у своєму особистому кабінеті UGF. Опція доступна протягом 3-х днів з дати проведення лекції.

Міжнародна освітня ініціатива реалізується фондом K.Fund Василя Хмельницького за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Andreas Schleicher - директор з питань освіти та компетенцій в Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР). Він започаткував та курує Програму міжнародного оцінювання учнів (PISA) та інші міжнародні ініціативи, які стали глобальною платформою для політиків, дослідників та освітян з різних країн та національностей для впровадження інновацій та трансформацій в освітній політиці та практиці.

Понад 20 років працює з міністрами та освітянськими лідерами по всьому світу над підвищенням якості та рівноправності в освіті. Колишній міністр освіти США Арне Дункан сказав, що Шляйхер "розуміє глобальні проблеми та виклики так само добре або навіть краще, ніж будь-хто, кого я зустрічав, і він говорить мені правду" (The Atlantic, 11 липня). Колишній державний секретар Великобританії Майкл Гоув назвав Шляйхера "найважливішою людиною в англійській освіті" - навіть незважаючи на те, що він є німцем і живе у Франції.

Перед тим, як приєднатися до ОЕСР, Андреас був директором з аналітичної роботи в Міжнародній асоціації освітніх досягнень (IEA). Він вивчав фізику в Німеччині та отримав ступінь з математики та статистики в Австралії. Андреас є лауреатом численних почесних відзнак та нагород, зокрема премію "Теодора Хойсса", що присуджують від імені першого президента Федеративної Республіки Німеччина за "зразкову демократичну активність". Є почесним професором Гейдельберзького університету.

Телеграм-канал Ukraine Global Faculty.