A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Стартував Всеукраїнський Турнір юних знавців курсу «Фінансова грамотність»

Опубліковано 01 листопада 2017 року о 18:39

1 листопада 2017  року стартував Всеукраїнський Турнір юних знавців «Фінансова грамотність» - його відкриття пройшло у Міністерстві освіти і науки.

Пряму трансляцію заходу можна переглянути за посиланням.

«Дуже добре, що кожного року кількість команд на конкурсі помітно зростає, адже фінансова грамотність – це одна з тих компетентностей, які ми зараз запроваджуємо в наших навчальних курсах. Такі турніри є справді хорошим інструментом для підвищення якості освіти», - наголосив заступник Міністра освіти і науки Павло Хобзей.

Упродовж заходу методом жеребкування було визначено дві команди на кожне з питань, що братимуть участь в інтелектуальній грі заочного туру. Протокол жеребкування можна переглянути тут.

Для кожної команди на електронну адресу керівника до 15 листопада направлять інструкцію роботи з електронною платформою. Презентації з візитівками команд необхідно розмістити до 20 листопада. Журі визначить переможців цього етапу, серед яких за рейтингом визначать 10 команд учасників півфінальних та фінальних ігор, що змагатимуться за першість у Києві впродовж  7-8 грудня 2017 року.