A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У Прикарпатському національному університеті провели благодійний «Різдвяний ярмарок»

Опубліковано 19 грудня 2016 року о 18:00

На базі кафедри готельно-ресторанної та курортної справи факультету туризму ПНУ імені Василя Стефаника відбувся благодійний «Різдвяний ярмарок». Усі отримані кошти та подарунки, виготовлені власноруч учасниками заходу, будуть передані дітям, які проживають у Містечку Милосердя Святого Миколая, що в с. Крихівці Івано-Франківської міськради.

Студенти та викладачі спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Курортна справа» проводять такий захід традиційно у переддень Свята Миколая.

Розпочався ярмарок коротким екскурсом в історію Новорічних та Різдвяних свят. Організатори розповіли, зокрема, як зустрічають Новий рік у різних країнах світу. Відтак усі охочі мали чудову нагоду взяти участь у майстер-класі з виготовлення паперової іграшки – різдвяного Ангелика. Крім того, студенти розіграли для присутніх виставу «Лис Микита» та лялькову виставу «Таїнство».

Упродовж свята відбувся благодійний ярмарок «Святий Миколай – дітям», символом якого став медовий пряник, а також різні солодощі та домашня випічка. Кожен із гостей міг скуштувати солодке чи придбати подарунок, зробивши свій внесок у благодійну скарбничку.

Завершився захід етно-шоу «Середньовічний Станіславів: захисники Вітчизни», під час якого учасники клубу історичної реконструкції «Зигмунд» під керівництвом Андрія Дембровського продемонстрували лицарські обладунки та провели поєдинок.

Прес-служба ПНУ імені Василя Стефаника