A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Виховання правової свідомості дітей та дорослих

Опубліковано 03 червня 2016 року о 09:54

В Американському домі пройшов воркшоп «Виховання правової свідомості дітей та дорослих», хедлайнером якого був доктор філософії, почесний професор відділу етики Кйонсанського національного університету, президент МО «Філософія для дітей країн Азії та Океанії», співзасновник Корейської академії навчання філософії у школі, учень Метью Ліпмана Джінван Парк.

Візит професора став можливим завдяки Національному центру «Мала академія наук України» та українсько-швейцарському фонду «Зменшення ризиків». Джінван Парк перебуватиме в Україні протягом червня. За цей час, окрім Києва, він відвідає Львів та Рівне, проведе тренінги для вчителів, воркшопи, «круглі столи» та презентації. Також професор планує відвідати Мистецький Арсенал, де відбувається Другий інтерактивний освітній фестиваль «Арсенал ідей», а в Інституті філософії ім. Г. С. Сковороди НАН України – провести семінар «Філософія у школі сьогодні як чинник економічно успішного суспільства в майбутньому: досвід Азійсько-тихоокеанського регіону».

Популяризація та впровадження зазначеної програми в Україні здійснюється Національним центром «Мала академія наук України» та факультетом філософської освіти і науки НПУ імені М. П. Драгоманова.

За інформацією МАН