A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У Львівській політехніці відкрили новий сервіс-офіс з інженерного матеріалознавства

Опубліковано 01 червня 2016 року о 09:33

Нещодавно в Національному університеті «Львівська політехніка» відкрили нову  лабораторію MESO – сервіс-офіс з інженерного матеріалознавства. Її створили на кафедрі прикладного матеріалознавства та обробки матеріалів в рамках європейському проекту ТЕМРUS – «Модернізація навчальних планів дворівневої підготовки бакалавр/магістр з Інженерного матеріалознавства».

Під час відкриття нового сервіс-офісу ректор Львівської політехніки Юрій Бобало зазначив, що даний проект став можливий завдяки тісній співпраці університету із структурами Європейського Союзу, зокрема, в рамках освітньої програми ТЕМРUS. Це дало змогу забезпечити лабораторію сучасним обладнанням та програмним забезпеченням, що дозволяє не тільки суттєво вдосконалити навчальний процес, але й проводити тут різноманітні пошукові, експертні та наукові дослідження.

Передбачається, що тут проводитимуть курси навчання та підвищення кваліфікації з інженерного матеріалознавства та ливарного виробництва, маркетингові дослідження, моніторинг та оцінювання потреб суб’єктів підприємництва регіону в прикладних розробках з інженерного матеріалознавства та вивчення вимог роботодавців, різноманітні інжен??рно-технічні роботи на замовлення зацікавлених підприємств та організацій тощо

Стратегічним завданням лабораторії MESO є комерціалізація результатів виконання проекту ТЕМРUS, проведення ґрунтовних наукових досліджень, підготовка конкурентоздатних фахівців у галузі матеріалознавства та ливарного виробництва.

 

 

За інформацією Національного університету «Львівська політехніка»