A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У Полтаві стартувала XV літня Універсіада України

Опубліковано 26 вересня 2019 року о 13:40

На базі Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка відбулось відкриття Універсіади 2019-2020. До заходу долучилися студентські команди з усіх областей України.

«Приємно, що цьогоріч Полтава відкриває Всеукраїнську Універсіаду та є центром   святкування Міжнародного дня студентського спорту. Ми гарантуємо, що рухова активність і спортивні здобутки будуть на високому рівні та бажаємо учасникам перемог», — зазначив Володимир Онищенко, ректор ПолтНТУ.

Церемонія відкриття змагань пройшла на спортивному майданчику вишу. Тут на різних локаціях проводили презентації видів спорту, майстеркласи, а також флешмоб стрибків з напівприсяду «Jump Squats». Святкування продовжилось нагородженням переможців ХІV літньої Універсіади України, що тривала з вересня 2018 року до червня 2019 року.  

Довідково.

XV літня Універсіада України проводиться для розвитку фізичної культури та спорту у закладах вищої освіти, масового залучення здобувачів вищої освіти до занять спортом, підготовки до XXXI Всесвітньої літньої Універсіади.

Нагадаємо, що студент ЗНУ виборов 4 медалі на чемпіонаті Європи з ушу.