A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У Миколаївській області розпочали підготовку реалізації програми оновлення наявних шкільних укриттів

Опубліковано 04 січня 2023 року о 12:40


З метою створення безпекових умов для школярів, а також їхнього повернення до навчання офлайн, одеський підрозділ дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні спільно із департаментом освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації здійснив обстеження закладів загальної середньої освіти Миколаївської області.

Директорка департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації Алла Веліховська, освітній офіцер ЮНІСЕФ Анатолій Ігнатович, інженер-проєктант ЮНІСЕФ Дмитро Ковалевський та начальник відділу коммунального закладу «Центр фінансово-статистичного моніторингу, матеріально-технічного та інформаційного забезпечення освітніх закладів» Миколаївської обласної ради Ганна Ахтимович зустрілись з керівниками та обстежили 7 закладів освіти у Миколаївській області. 

Після попередньої експертизи матеріали оцінювання закладів освіти передадуть проєктній організації для ухвалення рішення щодо внесення обстежених закладів освіти у проєкт, який реалізує дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні у співпраці із Генеральним директоратом європейського цивільного захисту та операцій з гуманітарної допомоги. Орієнтовний термін завершення проєкту – червень/липень 2023 року.

Нагадаємо, на Львівщині відбулася науково-практична конференція фахівців ІРЦ.