A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Студентська молодь України створила Громадський штаб солідарності для допомоги під час війни

Опубліковано 25 червня 2022 року о 13:00


Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Студентська республіка», Республіканський рух України, органи студентського самоврядування, профспілки, громадські об’єднання й волонтери заснували Республіканський (Громадянський) штаб солідарності, який має на меті підтримку соціально нужденних верств населення, збір різноманітної допомоги як захисникам України, так і іншим громадянам, які постраждали від війни; надання інформаційного і психологічного консультування.

Активістами штабу здебільшого є молодь, яка виконує різноманітні запити від тих, хто потребує психологічної чи матеріальної підтримки або вирішення складної проблеми.

Також штаб працює у зручному телеграм-боті, де можна ознайомитися із фаховими інструкціями, як діяти в тій чи іншій ситуації під час:

  • обстрілів (у т.ч. і карта бомбосховищ);
  • пораненнях;
  • атаці зброєю масового ураження;
  • пошкодженнях від війни житла або транспорту,
  • психічних зривах та паніці;
  • захисту прав праці.

Звернутися до Республіканського (Громадянського) штабу солідарності можна на гарячу лінію: +38 094 493 34 17.

Детальна інформація про Штаб солідарності – за посиланням, також можна переглянути відеопрезентацію про роботу організації.

Охочі допомогти можуть долучитися до Штабу солідарності і стати волонтером або донатом. Сервіс для донатів – за посиланням.