A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Сергій Шкарлет взяв участь у церемонії вручення дипломів та нагрудних знаків лауреатам Державної премії України в галузі науки і техніки

Опубліковано 20 травня 2021 року о 10:58


Днями відбулась урочиста церемонія вручення дипломів та нагрудних знаків лауреатам Державної премії України в галузі науки і техніки 2020 року.

За дорученням Президента України нагороди вручали Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет і президент Національної академії наук України, голова Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки Анатолій Загородній.

«Представлені результати доводять, що наука в Україні є, а дослідження демонструють високий науковий рівень. Упевнений, що потенціал дослідників України тільки збільшуватиметься, і новітні досягнення й передові технології, впроваджені у різні галузі економіки, будуть відомі за межами країни. Щиро вітаю і дякую за працю і терпіння», – зазначив Сергій Шкарлет.

Державні премії України в галузі науки і техніки 2020 року було присуджено Указом Президента України №608/2020 від 30 грудня 2020 року.

Нагадаємо, наукові установи та ЗВО зможуть отримувати прибуток від комерціалізації результатів наукових досліджень.