A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Сергій Шкарлет обговорив із колективом одеського ліцею і дитячого садка готовність до навчального року і створення безпечних умов у закладах освіти

Опубліковано 06 липня 2022 року о 19:30


У межах робочої поїздки до міста Одеса Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет разом із начальником Одеської ОВА, міським головою Одеси та представниками департаментів освіти відвідали місцевий заклад дошкільної освіти та ліцей.

«У закладах освіти наявні укриття подвійного призначення, які мають усе необхідне для перебування дітей та персоналу. Укриття мають 2 і 3 евакуаційні виходи, санвузли, рукомийники. Для забезпечення постійного інтернет-зв’язку доступний Wi-Fi. Також у закладах освіти є аптечки, запаси питної води, харчові пайки тривалого зберігання тощо», - зазначив Сергій Шкарлет.

Міністр обговорив з колективами закладів готовність до початку навчального року, кадрові питання, навчання педагогів із залученням ДСНС щодо дій у разі небезпечних ситуацій.

«Надзвичайно важливо, що освітяни, які були змушені виїхати, нині активно повертаються задля провадження навчального процесу та виховання української молоді», - наголосив Сергій Шкарлет.

Нагадаємо, 10 українських інноваційних стартапів зможуть представити свої ідеї на міжнародному саміті «Start-up BW Summit 2022».