A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Особливості викладання німецької та формування громадянських цінностей під час уроків - на базі ЛНУ провели семінар для учителів іноземної мови

Опубліковано 18 грудня 2018 року о 12:31

На базі Львівського національного університету ім. І. Франка провели семінар з підвищення кваліфікації вчителів німецької мови сільських шкіл. Загалом у ньому взяли участь педагоги з 10 регіонів України - Івано-Франківщини, Закарпаття, Харківщини, Черкащини, Одещини, Львівщини, Донеччини, Хмельниччини, Тернопільщини та Волині.

Разом з досвідченими спікерами учасники досліджували методики і дидактики викладання німецької мови як іноземної. Крім того, вони опановували знання та навички, важливі для виховання у школярів основних громадянських та морально-етичних цінностей - рівноправності, толерантності, свободи віросповідання і думки тощо.

Лекторами семінару стали викладачі кафедри міжкультурної комунікації та перекладу ЛНУ ім І. Франка, представники Австрійської академічної служби обміну та Віденського університету.

Організаторами заходу є Асоціація українських германістів і кафедра міжкультурної комунікації та перекладу факультету іноземних мов ЛНУ ім І. Франка за підтримки Фонду ім. Ганса Зайделя (ФРН).