A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Онлайн-фестиваль «День наукових вікторин Light is Fun!» у межах всесвітньої ініціативи UNESCO

Опубліковано 15 травня 2023 року о 16:00


16 травня 2023 року у межах реалізації Концепції розвитку природничо-математичної освіти (STEM-освіти) до 2027 року Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» проведе тематичний онлайн-фестиваль День наукових вікторин «Light is Fun!». Захід відбудеться за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки України.

Програму онлайн-фестивалю розробили молоді вчені та викладачі НТУ «Харківського політехнічного інституту» за підтримки SPIE, The international society for optics and photonics та Optica (formerly OSA), Advancing Optics and Photonics Worldwide для учнів шкіл, коледжів та закладів профтехосвіти, аби мотивувати їх розвиватися і пізнавати світ.

Детальніше:

  • Що: наукові онлайн-вікторини – від технологій, інженерії, IT, фізики, хімії до мов, суспільствознавства та бізнесу, які об’єднані темою «Світло» та популяризують STEM-освіту.
  • Де: прямі ефіри у телеграмі за посиланням.
  • Коли: 16 травня 2023 року, початок о 10:30.
  • Буде цікаво: учням шкіл, коледжів, закладів професійно-технічної освіти, а також їхнім батькам та вчителям.

Участь безкоштовна.

Інформаційна довідка

Міжнародний день світла відзначають щороку від дня першого успішного випробування роботи лазера. НТУ «ХПІ» бере участь у святкуванні та проведенні наукових фестивалів з 2018 року за підтримки UNESCO та SPIE, the international society for optics and photonics.