A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

18 травня відбудеться круглий стіл «Медіаосвіта в часи російсько-української війни»

Опубліковано 15 травня 2023 року о 10:35


18 травня 2023 року у Міністерстві освіти і науки відбудеться круглий стіл на тему «Медіаосвіта в часи російсько-української війни».

У програмі – обговорення методичних рекомендацій для вчителів курсу «Громадянська освіта» та навчальних програм із медіаграмотності, презентація медіаосвітнього тулбоксу (методичної скарбнички для освітян) та медіаосвітнього коміксу «Ми скоро повернемося», формування громадянських цінностей в учнівства під час війни в Україні та викликів майбутньої реінтеграції.

Модераторки заходу – головна спеціалістка відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин Директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти МОН Раїса Євтушенко та експертка з медіаосвіти і медіаграмотності, авторка навчальних посібників та програм Оксана Волошенюк.

Початок об 11:00.

Трансляцію заходу можна дивитися на фейсбук-сторінках Академії української преси та МОН.

Круглий стіл відбувається у межах проєкту Академії української преси та міжнародної організації «Internews», яка впроваджує «Медійну програму в Україні» за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).