A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Науковці ВНУ імені Лесі Українки з робочим візитом відвідали Кембридж

Опубліковано 01 вересня 2023 року о 16:15


Із 21 до 27 серпня науковці Волинського національного університету імені Лесі Українки переймали досвід провідних університетів Великої Британії у Кембриджі на базі Університету Англія Раскін (Anglia Ruskin University).

У межах реалізації міжнародного проєкту «UK – Ukraine. Twinning Grant Scheme» в Anglia Ruskin University 15 наукових керівників та 15 аспірантів і докторантів ВНУ імені Лесі Українки вивчали моделі   якості докторської підготовки. Проєкт фінансувався Великою Британією.

Реалізація «UK – Ukraine. Twinning Grant Scheme» в Anglia Ruskin University передбачала лекції провідних британських учених, практиків у сфері наукового керівництва, дискусії, зустрічі з науково-педагогічними працівниками й адміністрацією ARU в Кембриджі, ознайомлення з системою вищої освіти у Великій Британії тощо.

Основна увага була зосереджена на важливості формування чіткої та релевантної методології наукового дослідження, дотриманні наукової етики, потребі залучення молодих учених до спільних дослідницьких проєктів, важливості плекання корпоративних цінностей в освітньому процесі.

Ректор ВНУ імені Лесі Українки Анатолій Цьось зазначив, що напрацьовані рекомендації українських і зарубіжних колег будуть враховані для покращення якості надання освітніх послуг. «Ми маємо чим пишатись і над чим працювати», – резюмував він.