A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На Полтавщині завершилася Всеукраїнська учнівська олімпіада з географії

Опубліковано 28 квітня 2023 року о 15:20


З 25 до 27 квітня 2023 року на базі Полтавської академії неперервної освіти імені М. В. Остроградського відбувся ІV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. У змаганнях узяли участь 22 команди, серед яких учні 8-11 класів із 21 області України та міста Києва. До організації заходів долучились працівники Департаменту освіти і науки Полтавської ОВА та Полтавської академії неперервної освіти імені М. В. Остроградського (ПАНО).

Виконуючи завдання, учасники розкрили творчі можливості й обдарування, продемонстрували високий інтелектуальний рівень, уміння мислити нестандартно, застосовувати знання в новому середовищі, представили цікаві ідеї розв’язання непростих географічних задач. Учні, нагороджені дипломами І та ІІ ступенів, отримали гостьове запрошення на дводенне ознайомче перебування в Полтаві. Призери олімпіади також отримають картографічні подарунки. Згідно з рішенням журі І місце посіли 10 учасників, ІІ місце – 18, ІІІ місце – 41.

Результати змагань можна знайти на сайті Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії.

Нагадаємо, 55 тис. українських школярів спробували вивчати математику та читання в ігровому мобільному додатку «Вивчаю – не чекаю».