A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На Миколаївщині провели XV молодіжний пленер для студентських активістів

Опубліковано 04 вересня 2020 року о 14:00

На базі навчально-оздоровчого табору «Політехнік-3», що у с. Коблево Миколаївської області, відбувся XV молодіжний пленер Національного студентського союзу. У ньому взяли участь 55 студентських активістів із 16 регіонів України. 

У межах пленеру відбулися такі тренінги як «Талановитими народжуються чи стають із часом? Дослідження Gallup», «Від опанування стресу до крутого івенту», «Від студентського активіста до лідера громади» та «Осмислений Project Management».

Для студентських активістів організували інтелектуальні та  спортивні змагання, а також низку лекцій щодо кібербезпеки. 

«Сучасні лідери вважають навички креативно мислити, управляти часом і керувати проєктами пріоритетнішими, ніж академічні кваліфікації. Тому щороку перед стартом навчання ми проводимо такий тижневий вишкіл, де допомагаємо лідерам розвиватись», – пояснює Анатолій Ігнатович, співголова оргкомітету. 

Учасники також мали можливість долучитись до заходу «Фестиваль Незалежності», під час якого розгорнули один із найбільших прапорів України.

Важливо, що цього року пленер відбувся з урахуванням карантинних обмежень. До прикладу, всі майстер-класи для студентів організатори провели на відкритому повітрі.  

Нагадаємо, що на Донеччині в День знань відкрили оновлену опорну школу. 

Довідково. Захід організовано управлінням молоді та спорту Миколаївської обласної державної адміністрації, Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Національний студентський союз» у співпраці із Колегією студентів і аспірантів Національного університету «Львівська політехніка», Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за інформаційної підтримки МОН.