A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт наказу «Про внесення змін до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти»

Опубліковано 06 лютого 2024 року о 11:25


Міністерство освіти і науки пропонує до громадського обговорення проєкт наказу «Про внесення змін до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти».

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія: учасники освітнього процесу, здобувачі освіти та заклади освіти.

На виконання частини другої статті 74-1 Закону України «Про освіту», пункту 3 Положення про програмно-апаратний комплекс «Автоматизований інформаційний комплекс освітнього менеджменту», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 2 грудня 2021 р. № 1255, згідно з пунктом 8 Положення про Міністерство освіти і науки України, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 630, та з метою забезпечення належної цифрової взаємодії в системі загальної середньої освіти, підготовлено проєкт відповідного документу.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту наказу «Про внесення змін до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти» приймаються у довільній формі до 21 лютого 2024 року на електронну адресу: [email protected].

Звіт за результатами громадського обговорення.