A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт наказу "Про внесення змін до Порядку замовлення, виготовлення, видачі, обліку документів про вищу освіту та додатків до дипломів європейського зразка"

Опубліковано 01 березня 2024 року о 14:25


Міністерство освіти і науки пропонує до громадського обговорення проєкт наказу про внесення змін до Порядку замовлення, виготовлення, видачі, обліку документів про вищу освіту та додатків до дипломів європейського зразка. Внесення змін обумовлене приведенням у відповідність із термінологією Закону України «Про електронну ідентифікацію та електронні довірчі послуги» та оптимізації процесів документообігу закладів освіти.

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія: випускники закладів вищої освіти та їх структурних підрозділів, заклади вищої освіти.

Можливі наслідки реалізації проєкту акта для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: спрощення процедури замовлення, виготовлення та видачі особі дубліката документа про вищу освіту та оптимізація процесів документообігу закладів освіти.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту наказу «Про внесення змін до Порядку замовлення, виготовлення, видачі, обліку документів про вищу освіту та додатків до дипломів європейського зразка» приймаються у формі порівняльної таблиці до 15 березня 2024 року на електронну адресу: [email protected].

Контактна особа для надання консультацій: Владислав Кваснюк, тел. (044) 481 32 64.

Звіт за результатами громадського обговорення.