A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Державний секретар Сергій Захарін взяв участь у міжнародній науковій конференції «Олика в Європейській історії: відтворення історико-архітектурної спадщини»

Опубліковано 29 жовтня 2021 року о 17:20


Державний секретар Міністерства освіти і науки Сергій Захарін взяв участь у міжнародній науковій конференції «Олика в Європейській історії: відтворення історико-архітектурної спадщини», яка проходить 29-30 жовтня в місті Луцьк.

«Реалізація культурологічного компонента освіти має сприяти тому, щоб усі учасники процесу відчували себе патріотами своєї країни, а також поважали національні та загальнолюдські цінності. Важливо, щоб здобувачі освіти були інтегровані в сучасне суспільство, націлені на його вдосконалення, вміли орієнтуватися у потоці різноманітної інформації та застосовувати отримані знання», – зазначив Сергій Захарін.

У конференції також взяли участь народна депутатка України Ірина Констанкевич, ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось, а також ректорка Луцького національного технічного університету Ірина Вахович. 

Під час візиту було презентовано унікальне двомовне видання драми-феєрії Лесі Українки «Лісова Пісня» кримськотатарською та українською мовами, яке зберігається у Волинському національному університеті імені Лесі Українки.

Нагадаємо, Андрій Вітренко очолив українську делегацію під час 4-ї міжнародної конференції «Декларація безпечної школи»