A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

27 квітня відбудеться лекція відомого професора щодо продовольчої безпеки

Опубліковано 25 квітня 2023 року о 10:15


27 квітня 2023 року Міжнародна освітня платформа «Ukraine Global Faculty» проведе онлайн-лекцію почесного професора аграрної та прикладної економіки Науково-дослідного інституту продовольчої та аграрної політики Університету Міссурі PhD William H. Meyers «Global Food Security and Nutrition Crisis and Ukraine Impacts».

Початок о 19.00. 

На лекції промовець розповість про різні типи продовольчої безпеки у країнах із низьким і високим рівнем доходу; вплив 4 Cs – конфлікту, клімату, ковіду на продовольчу сферу. Крім того, слухачі дізнаються про методи оцінювання продовольчої безпеки, розроблені Федеральною службою продовольства США та іншими міжнародними організаціями, а також аналіз ситуації у продовольчій сфері згідно з даними методик. Під час лекції обговорять вплив війни росії проти України на продовольчу безпеку, глобальне виробництво та торгівлю. 

Для участі відкрита реєстрація за формою.

Після закінчення лекції охочі можуть згенерувати сертифікат про участь в особистому кабінеті UGF. Опція доступна протягом 3-х днів з дати проведення заходу.

Міжнародну освітню ініціативу реалізує фонд Василя Хмельницького K.FUND під егідою Міністерства освіти і науки України за грантової підтримки Українського фонду стартапів. 

Нагадаємо, у Франції обговорили можливі моделі міжнародного науково-технічного співробітництва країн ЄДП з країнами інших континентів.