A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

25 квітня відбудеться лекція для викладачів, аспірантів та студентів про вплив Chat GPT та інших інструментів штучного інтелекту на продуктивність роботи

Опубліковано 21 квітня 2023 року о 15:10


25 квітня 2023 року для викладачів, аспірантів та студентів міжнародна освітня платформа «Ukraine Global Faculty» проведе онлайн-лекцію професора, директора Центру підприємництва та інновацій у Труласьк бізнес-коледжі Університету Міссурі J. Scott Christianson «Chat GPT».

Початок о 19.00. 

У цій лекції йтиметься про:

  • світ Chat GPT, його ключові особливості та функції; 
  • підходи до створення правильного запиту для взаємодії з моделлю.

Також лектор ознайомить із дослідженнями про вплив Chat GPT і подібних інструментів штучного інтелекту на продуктивність роботи. Крім того, можна почути думки доповідача про вплив штучного інтелекту на майбутнє, а також поділитися своїми поглядами. 

Для участі у лекції необхідно реєструватися за формою. 

Після закінчення трансляції охочі можуть згенерувати сертифікат учасника в особистому кабінеті UGF. Опція доступна протягом 3-х днів з дати проведення лекції. 

Довідково

Міжнародна освітня ініціатива реалізується фондом K.FUND Василя Хмельницького під егідою Міністерства освіти і науки України за грантової підтримки Українського фонду стартапів.

J. Scott Christianson – доцент кафедри менеджменту в Університеті Міссурі, вивчає вплив нових технологій на суспільство та геополітику.