A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

17 лютого – презентація українськомовного інформаційного ScienceDirect hub для науковців

Опубліковано 16 лютого 2021 року о 13:01


У середу, 17 лютого, відбудеться презентація українськомовного інформаційного ScienceDirect hub для розширення знань науковців щодо використання можливостей продукції компанії Elsevier. Протягом лютого-квітня 2021 року заплановано провести серію вебінарів.

Спікерами виступлять менеджери, експерти та тренери компанії Elsevier: Томаш Пшонка, Хелена Пачуска, Катажина Ґаца-Зайонц, Наталія Ґарція та Марина Назаровець.

Вебінари будуть проводитися українською та англійською мовами. Їх розклад публікується на Elsevier Online Training Hub.


Програма вебінарів

Тема 1. Ласкаво просимо до ScienceDirect.

17 лютого 2021 року, 11.00-12.00 (укр. мовою): реєстрація за формою.   

Щоб допомогти українським користувачам максимально ефективно використовувати доступ до платформи ScienceDirect, фахівці компанії Elsevier проведуть для українських вчених спеціальний вебінар, під час якого планується:

  • представити команду співробітників Elsevier, яка забезпечуватиме підтримку українських користувачів;
  • провести презентацію контенту платформи ScienceDirect, доступного для українських користувачів, включаючи книги, довідники, підручники, журнали з відкритим доступом тощо;
  • презентувати сайт українською мовою, створений для навчання та підтримки українських користувачів платформи ScienceDirect;
  • презентувати тренінги та спеціальні заходи, які будуть проведені для фахівців українських ЗВО та наукових установ українською та англійською мовами.

Наприкінці вебінара передбачені відповіді на запитання учасників.


Тема 2. Початок роботи із ScienceDirect.

Приєднуйтеся до вебінара, щоб дізнатися, як розпочати роботу з ScienceDirect. Дізнайтеся більше про створення та налаштування свого облікового запису, а також про варіанти віддаленого доступу, які забезпечать вам комфортну роботу з будь-якої точки світу.

18 лютого 2021 року, о 13.00 (англ. мовою): реєстрація

19 лютого 2021 року, о 10.00 (укр. мовою): реєстрація

9 березня, о 13.00 (англ. мовою): реєстрація

16 березня, о 10.00 (укр. мовою): реєстрація.  

        

Тема 3. ScienceDirect: багатство знань.

Під час цього вебінара буде продемонстровано, як можна знайти та отримати доступ до відповідного значущого та цікавого наукового вмісту. Неважливо, шукаєте ви журнали, книги чи інші документи – у ScienceDirect усе це доступно. Будуть розглянуті питання, як ефективно шукати літературу та як залишатися в курсі справ щодо розвитку певної галузі знань.    

23 лютого 2021 року, о 10.00 (укр. мовою): реєстрація.  

25 лютого 2021 року, о 13.00 (англ. мовою): реєстрація 

23 березня 2021 року, о 13.00 (англ. мовою): реєстрація

30 березня 2021 року, о 10.00 (укр. мовою): реєстрація 


Тема 4. Розширте свої горизонти із ScienceDirect.

Приєднуйтесь до нас на цьому вебінарі, щоб дізнатись, як знайти вміст із відкритим доступом, як зробити тематичні сторінки найкращим інструментом для розширення та зміцнення ваших знань, а також як скористатись сервісом рекомендацій, щоб не пропустити провідних досліджень у вашій галузі.

2 березня 2021 року, о 10.00 (укр. мовою): реєстрація.

4 березня 2021 року, о 13.00 (англ. мовою): реєстрація.

8 квітня 2021 року, о 13.00 (англ. мовою): реєстрація.

13 квітня 2021 року, о 10.00 (укр. мовою): реєстрація.


Нагадаємо, що протягом 2021 року українські заклади вищої освіти та наукові мають змогу підключити та використовувати в науковій та інноваційній діяльності доступ до електронних книг платформи ScienceDirect. У межах національної передплати для фахівців закладів вищої освіти та наукових установ України доступні понад 39 тис. електронних книг колекції All Access Books, серед яких монографії, довідники, підручники, журнали тощо.