A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

"За врятоване життя": Президент України нагородив трьох юнаків, які врятували жінку на Вінниччині

Опубліковано 01 вересня 2020 року о 15:04


Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 1 вересня 2020 року, за клопотанням Міністерства освіти і науки України підписав Указ про нагородження медаллю “За врятоване життя” трьом юнакам села Станіславчик Жмеринського району Вінницької області.

Згідно з Указом за мужність і самовіддані дії, виявлені у врятуванні життя людини, нагороджено учня загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 комунальної власності територіальної громади м. Жмеринки Богдана Войтовича, учня Станіславчицької загальноосвітньої школи І-ІІ-ІІІ ступенів Жмеринського району Вінницької області Дмитра Дячука та студента Хмельницького національного університету Олександра Кириченка.

“Приємно, що хлопців відзначив Президент України Володимир Зеленський. Сподіваюся, їхній відважний вчинок стане прикладом для наслідування всім небайдужим, які, незважаючи на небезпеку, допоможуть врятувати ще не одне життя”, – зазначив т.в.о. Міністра Сергій Шкарлет.

Нагадаємо, 3 липня 2020 року в місцевому ставку села Станіславчик Жмеринського району Вінницької області троє юнаків врятували жінку, яка втратила свідомість під час перебування у воді. З метою відзначення учнівської молоді за героїзм, сміливість і самовідданість, виявлені під час порятунку людей на воді, т.в.о. Міністра Сергій Шкарлет вручив Подяки Міністра освіти і науки України.