A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

В уманському виші відкрили інноваційний центр за програмою Erasmus+: там працюватимуть над розвитком та поширенням STEAM-освіти

Опубліковано 18 лютого 2020 року о 11:02

В Уманському державному педагогічному університеті ім. П. Тичини створили  Центр новітніх освітніх технологій “USPU Ecosystem”. У ньому студенти-вчителі дізнаватимуться про особливості STEAM-освіти. Він також стане платформою для учнівських воркшопів та перенавчання викладачів інших вишів.

“USPU Ecosystem” діятиме на базі двох лабораторій, обладнаних сучасною технікою. Тут є комп’ютери, планшети, 3D-принтери, а також обладнання для проведення презентацій – фліпчарт, інтерактивний дисплей та дошки, проєктори, екран, ноутбуки тощо.

Користуватися цими ресурсами для вивчення природничо-математичних та комп’ютерно-орієнтованих дисциплін зможуть викладачі вишу, докторанти, аспіранти і студенти, вчителі та школярі.

Відкриття центру відбулось у межах проєкту “Модернізація педагогічної вищої освіти з використання інноваційних інструментів викладання” Програми ЄС Erasmus+. Осередок облаштували на базі факультету фізики, математики та інформатики.

Нагадаємо, що чернівецька команда закладів профосвіти презентувала особливості святкування Різдва в Україні в межах проєкту Erasmus+.