A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Реєстрація на тренінг «Як публікуватися в міжнародних рецензованих виданнях» у Одесі

Опубліковано 29 березня 2016 року о 11:19

 Відкрито реєстрацію на тренінг для науково-педагогічних, наукових працівників та аспірантів на тему «Як публікуватися в міжнародних рецензованих виданнях», що відбудеться в Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова 4 квітня 2016 року.

Для того, щоб зареєструватися на участь у тренінгу – заповніть, будь ласка, форму за посиланням - https://docs.google.com/forms/d/18reL3dcrlrORjhbHGyfYs-9l1wlXkp0rUMJ9Wviwm44/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

Тренінг проводяться за підтримки Офісу Програми імені Фулбрайта в Україні.

Спікери: іноземні дослідники-учасники програми Фулбрайта в Україні та вітчизняні науковці, які мають досвід таких публікацій.

Мови тренінгу: англійська (без перекладу) та українська.

Учасники тренінгу дізнаються, як шукати якісні видання та подавати публікації, які є вимоги до оформлення робіт, які є західні стандарти академічного письма та ін.

Програма тренінгу буде надіслана на електронну адресу, вказану Вами при реєстрації.

Просимо звернути увагу, що для того, щоб отримати користь від тренінгу, важливим є знання англійської мови на рівні не нижчому за середній, оскільки більшість доповідачів будуть англомовні.

За додатковою інформацією звертатися: [email protected] - Аліна Чубко.

Матеріали попередніх тренінгів, які відбулись у Києві, Харкові та Львові розміщені тут:

http://mon.gov.ua/activity/nauka/atestacziya-kadriv-vishhoyi-kvalifikacziyi/yak-publikuvatisya-v-mizhnarodnix-reczenzovanix-vidannyax.html