A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Оприлюднено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Статуту Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти»

Опубліковано 03 лютого 2016 року о 17:40

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Статуту Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти» розроблено на виконання вимог Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності».

Метою проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Статуту Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти» є внесення змін до Статуту Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 квітня 2015 р. № 244, з метою приведення його у відповідність із Законом України «Про ліцензування видів господарської діяльності» шляхом викладення його змісту у новій редакції.

Назва органу виконавчої влади, що розробляв регуляторний акт:

Міністерство освіти і науки України.

Назва структурного підрозділу, що розробляв регуляторний акт, адреса та телефони

Управління ліцензування та акредитації, м. Київ, проспект Перемоги,10,  тел. (044) 481-32-34, e-mail: [email protected]

Зазначений проект постанови та аналіз регуляторного впливу оприлюднено на офіційному веб-сайті МОН: www.mon.gov.ua.

Зауваження та пропозиції надаються протягом 1 місяця до Міністерства, а також на адресу Державної регуляторної служби  (01011, Київ, вул. Арсенальна, 9/11 або на електронну адресу: [email protected].).