A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

ОНАЗ ім. О.С. Попова очолила один із напрямів роботи МСЕ

Опубліковано 27 квітня 2015 року о 16:39

З 21 до 22 квітня 2015 року у м. Женева (Швейцарська Кондедерація) Міжнародний союз електрозв’язку під безпосереднім керівництвом проректора з наукової роботи Одеської національної академії зв’язку ім. О.С. Попова – Каптура В.А. провів засідання групи доповідача з Питання 1/1 Дослідницької комісії 1 «Стратегічні, регуляторні та технічні аспекти міграції від існуючих мереж до мереж широкосмугового доступу в країнах що розвиваються, включно із мережами наступних поколінь, мобільними послугами, OTT-послугами та реалізацією IPv6».  ОНАЗ ім. О.С. Попова очолила роботу Міжнародного союзу електрозв’язку з питань стратегії, регулювання та технологій міграції від існуючих мереж до мереж широкосмугового доступу на 2015-2017 роки.

Під час засідання представником ОНАЗ ім. О.С. Попова було презентовано низку внесків, що присвячені звіту з реалізації регіональної ініціативи «Розробка рекомендацій та створення пілотного фрагменту системи електрозв’язку / ІКТ для підтримки захищених віддалених платежів та управління банківськими рахунками на основі безпроводових мереж зв’язку», що було прийнято на Всесвітній конференції з розвитку електрозв’язку 2010 року, а також внески, що безпосередньо стосуют??ся підготовки звіту з Питання 1/1.

Результатом цьогорічного засідання групи доповідача стало визначення сфер відповідальності членів групи в підготовці фінального звіту, який має бути представлено під час Всесвітньої конференції з розвитку електрозв’язку 2017 року. Зокрема за ОНАЗ ім. О.С. Попова, крім безпосередньо підготовки узагальнених рекомендацій та висновків, було закріплено підготовку розділів звіту, що стосуються технічних аспектів переходу до мереж широкосмугового доступу, впровадження мобільних послуг та переходу від IPv4 до IPv6.

У засіданні взяло участь більш ніж 90 представників з 56 країн світу.

За інформацією ОНАЗ ім. О.С. Попова