A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

ОНАЗ ім. О.С. Попова - співорганізатор 1-го зібрання керівного комітету Центрів професійної майстерності електрозв’язку

Опубліковано 06 квітня 2015 року о 16:01

30 березня 2015 року у м. Кишиневі (Республіка Молдова) відбулося перше зібрання Керівного комітету Центрів професійної майстерності Міжнародного союзу електрозв'язку.

Організатором заходу вис??упив Міжнародний союз електрозв'язку, за підтримки Одеської національної академії зв'язку ім. О.С. Попова та  запрошенням Міністерства інформаційних технологій і зв'язку Республіки Молдова.

Під час урочистої церемонії відкриття з вітальним словом виступив ректор Одеської національної академії зв'язку ім. О.С. Попова Петро Воробієнко.

Проректор з наукової роботи академії Вадим Каптур презентував учасникам ключові особливості нової стратегії, а також принципи роботи керівного комітету Центрів професійної майстерності на 2015 рік.  За результатами плідної роботи Вадим Каптур був включений до складу КК ЦПМ на 2015-2018 рр. Крім того, кандидатуру Проректор з наукової роботи академії схвалено учасниками засідання на посаду керівника КК ЦПМ на 2015 рік (відповідно до умов нової стратегії ЦПМ).

Також начальником науково-дослідної частини академії Іриною Політовою було представлено презентацію ключових аспектів фінансування Центрів професійної майстерності, яку виконала. Були розглянуті основні положення, що регламентують фінансові питання діяльності ЦПМ згідно документів МСЕ, представлена модель розрахунку витрат на проведення заходів і визначення ціни проведення заходу для одного учасника. Ірину Політову було також включено до складу КК ЦПМ на 2015-2018 рр.

У зібранні керівного комітету взяли участь 14 представників з 8 країн, а також чотири представники Міжнародного союзу електрозв'язку.

За інформацією ОНАЗ ім. О.С. Попова