A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

“Віце-прем’єр-міністр, Міністр освіти Республіки Корея планує відвідати Україну”, - Посол Кореї на зустрічі з Лілією Гриневич

Опубліковано 27 січня 2017 року о 18:00

Віце-прем’єр-міністр, Міністр освіти Республіки Корея Лі Чжун-Сік (Lee Joon-sik) планує в березні відвідати Україну. Про це розповів Посол Кореї Лі Янг Гу на зустрічі з Міністром освіти і науки України Лілією Гриневич сьогодні, 27 січня, у приміщені МОН.

Пан Посол зазначив, що поїздка Лілії Гриневич до Кореї, де вона взяла учать у міжнародному форумі “Global ICT Leadership Forum” зацікавила пана Лі Чжун-Сіка (Lee Joon-sik) і привернула увагу до України. Тому Віце-прем’єр-міністр, Міністр освіти Республіки Корея планує зустрітися українськими високопосадовцями та краще ознайомитися з країною.

“Україна має значний науковий і природній потенціал, що наразі використовується не в повному обсязі. Співпраця наших двох країн відкриє нові можливості для усіх нас. Ми зацікавлені, щоб двосторонні зв’язки між нашими державами розвивалися та ставали все глибшими”, - додав пан Лі Янг Гу.

Міністр освіти і науки України зазначила, що її робоча поїздка до Республіки Корея дозволила глибше їй зрозуміти точки дотику та сфери, в яких можуть співпрацювати країни. Зокрема,  для обох держав одним з пріоритетів є розвиток STEАM освіти,  є значний потенціал для поглиблення співпраці у сфері вищої освіти.

“Поїздка до Кореї, а також зустріч з Віце-прем’єр-міністром, Міністром освіти Республіки Корея Лі Чжун-Сіком (Lee Joon-sik) була дуже інформативною та цікавою для нас. Якщо виникне необхідність, ми з радістю допоможемо вам вирішити питання, пов’язані з організацією візиту”, - підкреслила Лілія Гриневич.

Нагадаємо, що з 10 по 14 жовтня Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич перебувала з робочою поїздкою у Республіці Корея. Зокрема, вона зустрілася  з президентом Корейського Інституту Розвитку Освіти (KEDI) Чаечун Гімом (Chaechun Gim) та відвідала університет Ханянг, що входить до переліку 100 найкращих університетів світу. 

Більше фото: http://mon.gov.ua/usi-novivni/foto/2017/01/27/27-sichnya-2017-roku.-zustrich-ministra-iz-poslom-koreyi/