A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Уряд призначив заступницю міністра освіти і науки України з питань дошкілля — Євгенію Смірнову

Опубліковано 24 червня 2023 року о 17:50


Сьогодні, 24 червня 2023 року, на позачерговому засіданні Кабінет Міністрів України призначив заступницю міністра освіти і науки України з питань дошкілля — Євгенію Смірнову. 

Євгенія Смірнова — громадська діячка, яка започаткувала соціальний проєкт «Школа супергероїв». Цей проєкт забезпечує доступ до освіти дітей, які перебувають на лікуванні. Євгенія започаткувала мережу освітніх центрів у закладах охорони здоров’я через залучення волонтерів і меценатів та створила у перших восьми лікарнях інноваційні освітні простори, у яких кожен елемент дизайну та оснащення продумані і мають сенс. Завдяки активній адвокаційній роботі Школа супергероїв наприкінці 2021 стала державною установою. Євгенія на посаді в.о. директора стимулює команду діяти і розширює кількість освітніх центрів у лікарнях навіть в умовах повномасштабного вторгнення.

Життєвий оптимізм, активність і цілеспрямованість допомагають Євгенії досягати поставлених цілей, а підвищена здатність генерувати ідеї забезпечує неперервний процес гармонійного розвитку та покращення впроваджених ініціатив.