A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Українська делегація відвідала Університет Дубаї

Опубліковано 18 грудня 2021 року о 11:15


14 грудня 2021 року українська делегація відвідала Університет Дубаї у складі представників Міністерства освіти і науки та Київського національного університету імені Тараса Шевченка з метою встановлення двосторонніх контактів.

Під час зустрічі з президентом університету Іссою Мохаммедом Бастакі сторони обмінялися думками щодо перспектив поглиблення українсько-еміратського співробітництва в галузі освіти та науки.

«Сьогодні мав честь особисто обговорити актуальні питання сфери освіти, академічної мобільності студентів і налагодження співпраці з представниками Університету Дубаї. Я переконаний, що цей крок стане початком плідної співпраці наших країн», – повідомив державний секретар МОН Сергій Захарін.

У межах проведеної зустрічі проректорка з наукової роботи Київського національного університету Ганна Толстанова передала проєкт Меморандуму про співпрацю між закладами вищої освіти на розгляд еміратської сторони.

Довідково

Університет Дубаї є одним із найкращих університетів ОАЕ, в якому здійснюється підготовка за інженерними, економічними та юридичними спеціальностями.

Нагадаємо, опубліковано рейтинг кращих університетів країн Європи та Середньої Азії.