A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У Поліському університеті нагородили переможців та учасників «Інженерних змагань» від «ITM Automation School»

Опубліковано 28 березня 2024 року о 10:45


На базі Поліського національного університету відбувся ІІ фінальний етап «Інженерних змагань» від «ITM Automation School». Участь могли взяти студенти випускних курсів  коледжів і ЗВО Житомира, зацікавлені в розвитку у сфері автоматизації та програмної інженерії. Також учасникам потрібно було мати базові навички з програмування, мінімально знати електроніку та електротехніку.

І-й етап конкурсу містив відповіді на 20 базових питань з електроніки та електротехніки, а ІІ-й полягав у розв’язанні 5 завдань із програмування. Переможців змагань визначили на основі успішності на обох етапах за сумою балів і нагородили під час урочистого заходу у ПНУ за участю організаторів і партнерів.

«Шестеро перших переможців отримали унікальну можливість пройти сертифіковане навчання «STEP 7 Basic» із програмування промислових контролерів «SIEMENS». Також 20 найбільш креативних робіт отримали річний абонемент на вільний доступ до сучасної лабораторії «ITM Automation School», де автори зможуть навчатися, працювати на найсучасніших дидактичних стендах у сфері промислової автоматики, робототехніки та цифрових технологій. Усі учасники отримали сертифікат на проходження унікального курсу «Безпека машин» від компанії «PILZ» — базового для інженерів з автоматики», — йдеться на сторінці ITMAS.

Пресслужба Поліського національного університету