A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Триває приймання документів для участі у конкурсі на здобуття Премії КМУ за розроблення і впровадження інноваційних технологій у 2024 році

Опубліковано 25 вересня 2023 року о 14:35


Міністерство освіти і науки України інформує, що до 1 жовтня 2023 року триває приймання документів для участі у конкурсному відборі на здобуття Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій у 2024 році. 

Міністерства, інші центральні органи виконавчої влади, Національна академія наук, Національна академія медичних наук, Національна академія аграрних наук щороку відбирають не більш як п’ять робіт на здобуття премії і подають до 1 жовтня року, в якому оголошено конкурс, Міністерству освіти і науки України. 

Висунуті на здобуття премії роботи подаються до Міністерства освіти і науки України особисто відповідальними виконавцями міністерств, інших центральних органів виконавчої влади та національних академій наук на адресу: місто Київ, проспект Берестейський, 10, кімната 242 (телефон: (044) 287-82-66) або кімната 314 (телефон: (044) 287- 89-23). 

Перелік і форми документів, вимоги до їхнього оформлення, процедуруподання та контактну інформацію можна переглянути тут.