A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Про виділення коштів для відновлення опорного навчального закладу у Вишгородському районі Київської області

Опубліковано 05 січня 2024 року о 17:55


Сьогодні, 5 січня, Кабінет Міністрів України затвердив розподіл коштів із поточного рахунку МОН у Національному банку для надходження коштів благодійної пожертви, гуманітарної допомоги, грантів і дарунків. 23 мільйони гривень буде передано Київській області на відновлення опорного навчального закладу Марʼянівське навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів – дитячий садочок», який було пошкоджено внаслідок російської збройної агресії.

Це рішення затверджено постановою «Про внесення змін до додатка до постанови Кабінету Міністрів України від 20 жовтня 2023 р. № 1111».

Постанову від 20 жовтня 2023 р. № 1111 було розроблено на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 8 листопада 2022 року №1256, якою визначено механізм використання коштів, що надійшли на рахунок для задоволення потреб освіти й науки, тобто поточний рахунок МОН, відкритий у Національному банку для надходження коштів у національній та іноземній валютах від фізичних і юридичних осіб, резидентів та нерезидентів як благодійної пожертви, гуманітарної допомоги, грантів, дарунків.