A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Представники 22 регіонів країни долучилися до Всеукраїнської конференції про інновації у сантехнічній освіті

Опубліковано 10 лютого 2022 року о 15:59


8-10 лютого 2022 року в Києві відбулася третя Всеукраїнська конференції «Інновації в сантехнічній освіті». До неї долучися педагоги та майстри виробничого навчання з 22 регіонів країни.

Провідні сантехнічні компанії презентували інноваційні рішення: нові системи опалення, типи та особливості монтажу, а також принципи розведення каналізаційних трубопроводів і концепцію «розумного будинку».

На стратегічній сесії учасники обговорили проблеми вступної кампанії до закладів професійної освіти, необхідність популяризації робітничих професій і зміни іміджу професійної освіти.

На початку кожного дня конференції організатори проводили зріз знань і надавали учасникам можливість ознайомитися з обладнанням.

Всеукраїнська конференція «Інновації в сантехнічній освіті» відбулася в межах проєкту «Публічно-приватне партнерство для поліпшення сантехнічної освіти в Україні» (EdUP) за підтримки Ліги інсталяторів України.

Довідково

Проєкт «Публічно-приватне партнерство для поліпшення сантехнічної освіти в Україні» (EdUP) впроваджується за фінансової підтримки Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва (SDC), ТОВ «Геберіт Трейдинг» і виконується Швейцарською фундацією технічного співробітництва з розвитку «Свісконтакт» за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Нагадаємо, 20 українських експертів розпочали навчання міжнародним правилам і стандартам WorldSkills.