A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Подолання освітніх втрат: навчання для вчителів у регіонах

Опубліковано 29 листопада 2023 року о 12:00


Учителі початкової школи, математики, української мови та літератури можуть долучитися до навчання з вимірювання та подолання освітніх втрат. Програма містить практичні знання та інструменти, які вчителі зможуть використати під час уроків.

Навчання проводитимуть спеціально навчені тренери. Якщо ви хочете пройти тренінг, реєструйтеся відповідно до своєї спеціалізації та міста проведення заходу.

Для вчителів початкової школи:

Для вчителів математики:

Для вчителів української мови та літератури:

Крім того, сертифіковані тренери розосереджені по всіх областях України та можуть проводити заняття в закладах освіти. Якщо ваш заклад зацікавлений і має укриття, необхідно заповнити реєстраційну форму:  bit.ly/3Gmj4TU.

Навчання — безоплатне, після проходження тренінгу учасники й учасниці отримають сертифікат про підвищення кваліфікації на 15 годин.

Приєднуйтеся!

Регіональні тренінги відбудуться в межах проєкту «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат», який реалізує громадська спілка Освіторія та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні у партнерстві з Міністерством освіти і науки України за кошти Глобального партнерства заради освіти (GPE) і Уряду Японії.