A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Освітній хаб: у Польщі продовжують відбуватися зустрічі з відомими особистостями

Опубліковано 05 квітня 2023 року о 12:55


Мережа українських освітніх хабів (DLC), яку ініціювало Міністерство освіти і науки України, є справжньою комунікаційною платформою для українців, які нині перебувають за кордоном або у статусі ВПО через військову агресію рф.

Зокрема, за безпосередньої участі команди освітніх хабів, постійно відбуваються зустрічі українців з відомими у світі особистостями, які підтримують Україну.

Чергова зустріч відбулася в українському освітньому хабі у Польщі (Цифровому освітньому центрі) між керівницею Брітіш Кансл Сарою Сандерс та українськими жінками, які тимчасово проживають у Польщі.

«Я у захваті від того, як швидко ви адаптувалися, щоб справлятися з викликами, які постали перед українськими жінками у цей час. Також я вражена від масштабу роботи, яку виконує команда мережі українських освітніх хабів. Ми прагнемо розвивати подальшу комунікацію між нашими організаціями задля допомоги українцям», – сказала Сара Сандерс, в.о. Голови Британської Ради.

До мережі українських освітніх хабів (Цифрових освітніх центрів – DLC), яку реалізує Міністерство освіти і науки України, Інститут модернізації змісту освіти та Асоціація інноваційної та цифрової освіти вже входить 20 хабів – 10 розташовано у Європі (у Польщі, Німеччині, Швейцарії, Великій Британії, Чехії, Словаччині, Угорщині, Болгарії, Іспанії та Австрії) і 10 – в Україні.

Нагадаємо, що нещодавно співробітники українського освітнього хабу (Цифрового освітнього центру – DLC) зустрілися з Принцом Уельським Вільямом.