A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Онлайн лекції на міжнародній освітній платформі Ukraine Global Faculty

Опубліковано 25 жовтня 2023 року о 11:00


Друзі! Анонсуємо для вас онлайн лекції на міжнародній освітній платформі Ukraine Global Faculty, які відбудуться в листопаді 2023 року за участі найкрутіших спікерів міжнародного рівня. Безкоштовна участь, синхронний переклад на українську мову, спілкування зі спікерами через Q&A Chat під час живої трансляції, сертифікати про участь, запис лекцій з цілодобовим доступом. Приєднуйтесь! Будемо раді бачити вас у нашій освітній спільноті!

Міжнародна освітня ініціатива реалізується фондом K.Fund Василя Хмельницького за підтримки Міністерство освіти і науки України та Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти.

Онлайн лекція професора кафедри хімії в Коледжі мистецтв і науки Університету Міссурі, науковця у галузі комп'ютерної біофізики та розробки ліків Dmitri Kireev – «Computer-Aided Drug Design».


Онлайн лекція професора, директора Центру підприємництва та інновацій у Труласьк бізнес-коледжі Університету Міссурі J. Scott Christianson – «Deepfakes and the future of content creation, society, and business».


Онлайн лекція професора фізики на факультеті фізики та інженерної фізики університету Тулейн (США) Denys Bondar – «Quantum phenomena at all spatial and temporal scales».


Онлайн лекція наукової співробітниці та керівниці дослідницької групи в Інститут системної нейронауки ім. Кавлі Норвезького університету науки і технологій, PhD у галузі комп'ютерної нейронауки Soledad Gonzalo Cogno – «Introduction To Neuroscience And Neural Coding».


Онлайн лекція венчурного партнера у Zag, директора з питань інвестицій та менторської підтримки у eō Business Incubators William Mercer – «Fundraising».


Слідкуйте за UGF в Telegram каналі.