A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Найбільша подія у сфері ІТ-освіти в Україні: розпочалася реєстрація

Опубліковано 31 жовтня 2023 року о 11:00


11–12 грудня 2023 року асоціація «IT Ukraine» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства цифрової трансформації України проведе найбільшу щорічну подію у сфері ІТ-освіти в Україні — «Synergy. IT Business & IT Education: 10th anniversary edition». На заході обговорять стратегію та тренди ІТ-освіти в Україні.

ІТ — індустрія, що дуже стрімко змінюється та розвивається. Україну називають «цифровим тигром» Європи. Сьогодні в українському ІТ працює понад 360 тисяч талановитих фахівців, і українські ЗВО щороку готують майбутні кадри для галузі.

Подія об'єднає лідерів ІТ-бізнесу та державного сектору, EdTech-стартапи, представників корпоративної, приватної, державної освіти, експертів ІТ-освіти.

Спікери та учасники розглянуть такі питання:

  • що чекає на ІТ-освіту України;
  • які стратегії використовує український освітній бізнес; 
  • які технології, EdTech-стартапи та тренди ринку вже зараз змінюють його докорінно.

Цього року подія триватиме два дні:

  • 11 грудня — перший день конференції відбудеться одразу в онлайн- та офлайн-форматі. У програмі: 4 експертні дискусії з актуальних тем ІТ-освіти, 5 кейс-стаді від експертів ринку та майже 12 годин безперервного нетворкінгу.
  • 12 грудня — другий день конференції відбудеться лише в онлайн-форматі. На учасників чекають 6 тематичних воркшопів від партнерів на практичні теми.

Офлайн-частина події відбудеться в Києві. З метою безпеки інформація про місце проведення та / або покликання на пряму трансляцію надійде листом на пошту.

Узяти участь у першому дні конференції можна за донат на підтримку України. 100% зібраних коштів будуть спрямовані на купівлю 100 автомобілів для захисників у межах проєкту «Загартована сотня», що реалізується ГО «Загартовані серця» спільно з ІТ-компанією «EPAM Україна». Участь у другому дні конференції безоплатна за умови попередньої реєстрації.

Щоби потрапити на подію, необхідно зареєструватися на сайті. Зверніть увагу, що на кожен воркшоп необхідно реєструватись окремо.

Програма доповнюється поступово, тому слідкуйте за оновленнями, щоби не пропустити бажані заходи.