A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

На платформі «Online Mentor Science&Business» відкрили доступ до знань з інноваційного розвитку

Опубліковано 16 червня 2023 року о 10:45


У 2022 році Міністерство освіти і науки України та Український фонд стартапів запровадили проєкт «Online Mentor Science&Business». Близько 140 учасників доєдналися до інноваційного освітнього інструменту та отримали сертифікати про успішне проходження навчання.

Міністерство та Український фонд стартапів відкриває доступ до знань стосовно створення та розвитку вашого стартапу. Це надає можливість усім охочим познайомитися зі стартап-екосистемою України, навчитися створювати та вести інноваційний бізнес, дізнатися про можливості для комерціалізації інноваційних ідей/наукоємних рішень та підготуватися до участі в майбутніх івентах, конкурсах для залучення фінансування, пошуку інвесторів та розвитку стартапу.

Також інформуємо, що до партнерів проєкту доєднався Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій. Тому на учасників чекає освітній матеріал щодо захисту інтелектуальної власності, практичні поради успішної комерціалізації об’єктів права інтелектуальної власності та успішного інноваційного менеджменту. 

«Online Mentor» – це структурована програма, призначена для відпрацювання нової ідеї та підготовки до акселерації. Вона містить лекції, навчальні матеріали та практичні завдання, які можна виконувати у будь-який зручний час. Експрес-курс допомагає структурувати ідею та вийти на рівень Pre-Acceleration stage, зробити перші кроки від Idea-Stage.

Цифровий інструмент знадобиться науковцям та власникам стартапів з інноваційними рішеннями, технологічними продуктами, модернізованими послугами або бізнес-моделями, які мають рішення наукового характеру та прагнуть набути нового досвіду, знань та навичок у провідних сферах діяльності стартапів для комерціалізації напрацювань.

Учасники, які зареєструються за посиланням, одержать лінк на телеграм-канал.